Помер депутат Закарпатської обласної ради Йосип Борто

Про це повідомив голова Закарпатської ОВА Віктор Микита.

читай тільки перевірені новини на сайті ЗакарпатПост 🇺🇦 підтримуй своїх 🇺🇦замовляй рекламу на сайті 🇺🇦 e-mail: zakarpatpost@gmail.com

 «Справжній патріот, людина, яка безмежно любила Закарпаття й Україну, щоденно працювала для розвитку угорської національної спільноти та зміцнювала дружні відносини сусідніх країн. В останні години його життя разом були учасниками історичної події для нашого краю і всієї держави – підготовки змін до Закону України «Про внесення змін до деяких законів України щодо врахування експертної оцінки Ради Європи та її органів щодо прав національних спільнот в окремих сферах». Він жив інтересами громади й пішов з життя, досягнувши своєї мети», – написав на своїй сторінці у соцмережі Віктор Микита.

Співчуття висловили голова обласної ради Роман Сарай, депутатський корпус та апарат облради. «Висловлюємо щирі співчуття родині та близьким з приводу передчасної смерті депутата Закарпатської обласної ради, колишнього першого заступника голови облради та голови фракції КМКС Йосипа Борто. Ми назавжди запам’ятаємо його принциповою, наполегливою і відвертою людиною, чуйним колегою та мудрим політиком…», – повідомили в обласній раді.

Про причини смерті наразі не повідомляється.

ЗакарпатПост