Спортсменка з Мукачева стала Чемпіонкою Європи з кіокушин карате серед дітей та юніорів

Відкритий чемпіонат Східної Європи з кіокушин карате 2023 (IFK) серед дітей, юніорів та дорослих у розділі «куміте» та «ката» пройшов в столиці Болгарії Софії.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші ✅ 050 222 50 50, вайбер ℹ️ комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт

В Чемпіонаті Європи «EASTERN EUROPEAN OPEN CHAMPIONSHIPS» приймали участь спортсмени з 12 країн: Велика Британія, Швейцарія, Болгарія, Польща, Туреччина, Італія, Вірменія, Іран, Сербія, Греція, Румунія та Україна.

Серед учасниць турніру вихованка МК «Яструб» мукачівка Анна Турченко, яка змагалася в категорії 12-13 років до 60 кг. Юна мукачівка виборола «золото» чемпіонату та стала чемпіонкою Європи, повідомляє Мукачівська міська рада.

«Цю перемогу в першу чергу присвячую пам’яті шихану Дмитру Волинцю. До цього результату я йшла дуже довго, крізь перемоги та поразки. Дякую Сенсею Сергію Матьковскі за велику пророблену роботу зі мною, за підготовку та підтримку», – прокоментувала свою перемогу Анна Турченко у Facebook.

ЗакарпатПост