До Закарпаття приїхали дипломати з більше 20 європейських країн

У Берегові відбувся брифінг керівників Закарпаття, де посадовці відповіли на запитання  Глав дипломатичних місій країн-членів ЄС.

потрібні працівники? комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт 050 888 50 50, вайбер, телеграм

Голова Закарпатської облради Роман Сарай ознайомив гостей з особливостями життя національних меншин краю, взаємодію між усіма гілками влади та перспективами  транскордонних ініціатив.

У рамках робочого візиту на Закарпаття європейські дипломати  відвалили підприємство «Карпат-Пак”. Товариство  було засновано в 2004 році, очолює його підприємниця, депутатка облради Юдіта Петеі.

Глави дипломатичних місій також відвідали Берегово. Тут вони ознайомилися з роботою Закарпатського угорського інституту ім. Ференца Ракоці ІІ та ліцею №4 ім. Лайоша Кошута, побували в місцевій реформатській церкві та поспілкувалися з представниками національних спільнот, місцевих органів влади й самоврядування.

Окремо дипломати поспілкувалися з єпископом Закарпатської реформатської церкви, головою Міжконфесійної духовної ради краю Олександром Заном-Фабіаном, ординарієм Мукачівської римо-католицької дієцезії владикою Миколою Лучком та адміністратором Мукачівської греко-католицької єпархії владикою Нілом (Лущаком).

ЗакарпатПост