Успішні жінки Закарпаття 2023: Мирослава Каламуняк

Знайти на Закарпатті успішних жінок – просто, бо наші жінки – це неймовірно велика сила! Куди важче було вибрати з-поміж них найуспішніших, натхненних та творчих. Редактори газети «Закарпатські оголошення» та журналісти обласних ЗМІ спробували це зробити і вибрали найбільш яскравих і здатних надихати навіть у ці складні воєнні часи.

🗨 замовляйте журнал Впливові Люди з доставкою: 050 888 50 50, вайбер 👇 Вартість 200 грн. + доставка

Представлені особистості – лише невелика частка успішних закарпатських жінок у бізнесі, мистецтві, спорті, волонтерстві, політиці, проте їхні історії надихають, додають впевненості і віри у власні сили.

Ми вирішили своєрідним чином висловити свій захват тим, як наша прекрасна половина принципово, стійко і вперто, витримуючи уже й воєнні випробування, творить, винаходить, учить, любить цей непростий світ. Урешті, робить його, як годиться жінкам, кращим. Надто це вміють робити наші закарпатки!

І, звичайно, не йдеться про жодний рейтинг, адже у краси не може бути призових чи крайніх місць – лише логічна, відповідна до прийнятої, послідовність і лише в алфавітному порядку. Тому прийміть наш список як висловлення щирої любові і неодмінної поваги!

Повний список Успішних жінок Закарпаття – читайте в журналі «Впливові Люди».

Серед лауреатів цьогорічного рейтингу – Мирослава Каламуняк, заслужений працівник промисловості України, директор Ужгородської швейної фабрики та ТМ «Парада»

Жінка – талан! Через випробування, спокуси, експерименти, ризики їй вдається пронести славне ім’я, яке ось уже не перший десяток літ асоціюється: на Закарпатті – із успіхом, в Україні – з красою, в Європі – з підприємливістю українок. Ані політичні перипетії, ані економічні пертурбації, ані ковід, ані війна не позбавили її здатності діяти, організовуватися і гуртувати навколо себе, врешті – випромінювати віру в перемогу і життєдайність.

Мирослава Михайлівна, відмінно закінчивши школу життєвої громадської активності, зосередилася на підприємництві, створила успішний і красивий бізнес, який приніс славу її місту, краю не лише у власній країні, але й далеко за її межами. Головно ж – цей бізнес є по-справжньому жіночим: соціально відповідальним і за тих, хто в нього залучений, і за тих, на кого його діяльність спрямована. Хоча б через це гордість, щонайменше, міста Ужгород надовго, якщо не назавжди буде пов’язана із іменем Мирослави Каламуняк!

ЗакарпатПост