Ракетний удар по Львову: Садовий про наслідки «прильоту»

На світанку 15 лютого армія рф завдала ракетного удару по Львову. В регіоні спрацювали сили ППО, але стався “приліт” в об’єкт інфраструктури. Пошкоджено цивільну інфраструктуру.

читай новини zakarpatpost.net 💛💙 замовляй рекламу на сайті, в газетах, в журналі, в групах, сторісах, на сторінках Фейсбук, Інстаграм, Ютуб, ТікТок 👉 вайбер: 050 888 50 50

Про це повідомив мер Львова Андрій Садовий, пише ТСН.

“За попередньою інформацією, на наш регіон летіло понад 10 ракет. ППО добре відпрацювали цю атаку, але все ж маємо одне попадання у об’єкт інфраструктури”, – йдеться у повідомленні.

Відомо, що вибуховою хвилею вибило вікна у житлових будинках на вулиці Науковій. Крім того, пошкоджено школу. Наразі на місці атаки працюють оперативні служби, наголосив міський голова.

Згодом Садовий уточнив, що внаслідок атаки на місто пошкоджено дві школи та один садок. Загалом пошкоджено 18 житлових будинків. Крім того, вибито понад 400 вікон у різних будівлях.

Автобуси тимчасово курсуватимуть по вулиці Володимира Великого. Трамвай їздить без змін. В ОВА повідомляли, що вулицю Наукову тимчасово перекрили для руху транспорту.

В ОВА наголосили, що відомо про двох потерпілих внаслідок ракетного удару по місту. Це чоловік та жінка, які живуть у будинках на Науковій.

ЗакарпатПост