МЗС розслідує затримання «дипломатичного» буса з цигарками на кордоні з Угорщиною

Міністерство закордонних справ України розпочало службове розслідування через затримання в Угорщині автомобіля з цигарками, який мав дипломатичне маркування. 

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші ✅ 050 222 50 50, вайбер ℹ️ комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт

Джерело: коментар речника МЗС України Олега Ніколенка “Українській правді

«МЗС України отримало інформацію про затримання на угорському кордоні мікроавтобуса на українській реєстрації. Відомо, що автомобіль перевозив коробки незадекларованих цигарок. Пасажиром була дружина співробітника одного із інших державних відомств, який працює в складі українського посольства в Будапешті.

Міністерство в співпраці із цим відомством розпочало службове розслідування. За підсумками поінформуємо», – йдеться у дописі МЗС.

За інформацією джерел УП жінка – Лариса Шмельова, дружина першого секретаря посольства України в Угорщині Дмитра Шмельова. У складі посольства він є представником Державної прикордонної служби України.  

Нагадаємо, угорські митники затримали на кордоні при спробі перевезти з України велику партію цигарок чоловіка і жінку, яка мала дипломатичний імунітет.

ЗакарпатПост