Поліція розпочала перевірку за фактом побиття дівчини у одній зі шкіл Тячівщини

Співробітники поліції у ході моніторингу мережі Інтернет виявили публікацію, в якій зафіксовано побиття дівчини у одній зі шкіл Тячівського району. На відео видно, що у приміщенні навчального закладу двоє школярів штовхають та наносять удари дівчині. Також у публікації йдеться про те, що інцидент трапився минулого тижня.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші 👍 050 222 50 50, вайбер

Жодних заяв чи звернень з цього приводу до поліції не надходило. Співробітники Тячівського районного відділу поліції самостійно зареєстрували дану подію та розпочали перевірку. Наразі до навчального закладу виїхали інспектори ювенальної превенції.

Під час  попередньої перевірки поліцейські встановили усіх учасників конфлікту. Опитавши останніх стало відомо, що бійка почалася між двома дівчатами. Їх спробував розборонити однокласник, однак одна з дівчат почала його ображати та нецензурно висловлюватися про матір хлопця. Це і спровокувало подальші дії неповнолітнього. З цього моменту інший однокласник почав усе знімати на відео, яке в подальшому і потрапило в Інтернет.

За попередньою інформацією, жоден з учасників бійки не отримав тілесних ушкоджень.

Правоохоронцям стало відомо, що після інциденту у школі було скликано батьківські збори. Відповідно дирекції та педколективу було відомо про подію. В результаті, за неповідомлення про факт булінгу у навчальному закладі, на директорку поліцейські склали адміністративний протокол за статтею 173-4 КУпАП.

Саму подію слідчі Тячівського районного відділу поліції кваліфікували за ч. 1 ст. 296 Кримінального кодексу України, тобто хуліганство, інформує Поліція Закарпатської області.

фото ілюстративне

ЗакарпатПост