Як зареєструватися на мультипредметний тест у 2024 році

14 березня о 9:00 розпочнеться реєстрація для участі у національному мультипредметному тесті, яка триватиме до 11 квітня включно.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші 👍 050 222 50 50, вайбер

Щоб зареєструватися для участі у НМТ, потенційному вступнику потрібно буде за допомогою спеціального сервісу, розміщеного на вебсайті УЦОЯО, самостійно створити персональний кабінет, повідомляє ICTV.

Там необхідно зазначити таку інформацію:

ПІБ;

реєстраційний номер облікової картки платника податків (РНОКПП);

дату народження;

дані документа, що посвідчує особу.

У персональному кабінеті абітурієнту потрібно вказати реєстраційні дані, вибрати із запропонованих переліків навчальний предмет на вибір. Також необхідно визначитися, в якому населеному пункті в Україні або за кордоном ви будете проходити НМТ. Зазначається і мова складання предметів сертифікаційної роботи.

Наступним кроком реєстрації на НМТ-2024 є завантаження сканкопій та/або фотокопій документів. Після цього внесену інформацію та онлайн-документи відправляють на обробку до регіонального центру оцінювання якості освіти.

Під час другого кроку реєстрації вступникам потрібно буде вказати свою категорію і відправити копію документа, що підтверджує інформацію про освіту. Це може бути довідка з місця навчання, яка підтверджує, що особа завершує здобуття повної загальної середньої освіти у 2024 році (для цьогорічних випускників), або свідоцтва про повну загальну середню освіту (для випускників минулих років).

– Наприклад, якщо ви навчаєтеся на 3 чи 4 курсі коледжу, але вже маєте документ про освіту, то вибирайте категорію “випускник минулих років”, а у відповідному полі завантажуйте саме сканкопію/фотокопію свого свідоцтва про освіту, – пояснюють в УЦОЯО.

Після надсилання на обробку реєстраційних даних і документів варто переглядати інформацію в персональному кабінеті.

Виправити та повторно надіслати все на перевірку до регіонального центру можна буде до 15 квітня. Так, зміни дозволяється вносити щодо навчального предмету на вибір,  населеного пункту в Україні або за кордоном. Також можна відправити інформацію про потребу в проходженні НМТ під час додаткових сесій.

Детальніше про реєстрацію на НМТ-2024 читайте за посиланням

ЗакарпатПост