В Ужгороді проходять змагання з плавання

Майже 300 юних спортсменів сьогодні та впродовж цих вихідних демонструватимуть свою майстерність у відкритій першості Ужгорода з плавання.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші ✅ 050 222 50 50, вайбер ℹ️ комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт

Змагання, які відбуваються на базі спортивно-оздоровчого комплексу УжНУ «Буревісник», офіційно відкрили нині, 24 травня. Учасників, тренерів, батьків та вболівальників привітали Президент федерації плавання України Андрій Власков, міський голова Богдан Андріїв, начальниця управління у справах культури, молоді та спорту міської ради Алла Чернобук, голова відокремленого підрозділу ФПУ в Закарпатській області Роберт Левицький та депутат міськради Георгій Шевчук.

Проходитимуть рейтингові ліцензійні та відбіркові змагання. У боротьбі за нагороди зійдуться плавці з Ужгорода, Холмківської громади, Мукачева, Рахова, Чернівців, Луцька, Ковеля. Дівчата та юнаки вікових категорій 2009 р.н., 2010-2011 р.н., 2012-2013 р.н., 2014-2015, 2016 р.н. та молодші змагаються у плаванні на спині, вільному стилі, батерфляї, брасі, комплексному плаванні, інформує Ужгородська міська рада.

ЗакарпатПост