На Закарпатті в одному з ТЦК помер чоловік: за даним фактом призначено службову перевірку

Трагічний випадок стався 23 травня. Наразі у Закарпатському ОТЦК та СП не уточнюють, де саме сталася трагедія, а також вік чоловіка.

читай новини zakarpatpost.net 💛💙 замовляй рекламу на сайті, в газетах, в журналі, в групах, сторісах, на сторінках Фейсбук, Інстаграм, Ютуб, ТікТок 👉 вайбер: 050 888 50 50

«До складу позаштатних військово-лікарських комісій при ТЦК та СП входять лікарі закладів охорони здоров’я комунальної та державної форми власності, що визначені виконавчим комітетом міської, сільської, селищної ради.
На жаль, трапляються випадки, коли медики ВЛК визнають військовозобов’язаних придатними до служби, але згодом відбуваються трагедії. Повідомляємо, що 23 травня у військовозобов’язаного, який знаходився в одному з підпорядкованих ТЦК області і за висновками ВЛК був придатним до служби, різко погіршилося самопочуття. Йому надали домедичну допомогу та викликали бригаду «швидкої», які по приїзду констатували смерть.
Висловлюємо співчуття рідним та близьким. Повідомляємо, за даним фактом призначено службову перевірку», – йдеться у повідомленні Закарпатського ОТЦК та СП.

Підпишіться на наш Телеграм https://t.me/zakarpatpost

ЗакарпатПост