На Закарпатті відкрили Центр рекрутингу Національної гвардії

Центр рекрутингу Національної гвардії України відкрили на Закарпатті. Він діятиме в Ужгороді. Тут всі громадяни зможуть більше дізнатись про підрозділ НГУ, який дислокується в регіоні, а також про те, які завдання виконують гвардійці та які вакансії існують зараз.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші ✅ 050 222 50 50, вайбер ℹ️ комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт

«Наша головна мета – поповнити наш підрозділ кваліфікованими і вмотивованими фахівцями. Ми пропонуємо різні посади для солдатів, сержантів і офіцерів. Всі наші військовослужбовці отримують гідне навчання, спорядження і фінансове забезпечення. Ми будемо раді бачити в наших лавах мешканців, які хочуть приєднатися до Сил оборони України, щоб давати гідну відсіч російським агресорам, а також хочуть забезпечувати мир та спокій своїм землякам у регіоні», – зазначив начальник відділення кадрової роботи Олег Білецький.

У центрі рекрутингу фахівці нададуть консультацію і, за бажанням відвідувача, скерують у підрозділ для проведення співбесід, проходження військово-лікарської комісії і зарахування на військову службу.

«Ми пропонуємо як службу за мобілізацією, так і службу за контрактом. Ми гарантуємо повне забезпечення. У Національній гвардії України професійні інструктори постійно проводять тренування на найвищому рівні. До послуг військовослужбовців також є відомчі заклади охорони здоров’я. Але головна перевага – це виконання почесного обов’язку громадян серед побратимів і земляків», – підкреслив речник Закарпатського підрозділу Олексій Куделя.

У центрі рекрутингу громадяни також можуть дізнатися про спеціальності, яким навчають у вищих навчальних закладах Національної гвардії України. Після здобуття освіти випускники отримають офіцерські звання, стануть командирами і розпочнуть військову кар’єру в команді професіоналів, йдеться у дописі Національна гвардія України.

ЗакарпатПост