Внаслідок влучання ворожого безпілотника на Львівщині поранення дістали двоє чоловіків

Близько 4:30 на Львівщині повторно оголосили повітряну тривогу.

читай новини zakarpatpost.net 💛💙 замовляй рекламу на сайті, в газетах, в журналі, в групах, сторісах, на сторінках Фейсбук, Інстаграм, Ютуб, ТікТок 👉 вайбер: 050 888 50 50

Пізніше голова Львівської ОВА Максим Козицький повідомив, що під час першої нічної атаки «Шахедів» у Малехові на Львівщині постраждав 47-річний чоловік. Він отримав різані рани. Медики надали йому допомогу на місці. Обійшлося без госпіталізації. 

Про це повідомляє УП з посиланням на міського голову Львова Андрія Садового та голову Львівської ОВА Максима Козицького у Telegram.

Пряма мова Садового: «Влучання в Малехові, Львівська громада. Відомо про одного пораненого чоловіка-охоронця, 70 років. Стан середньої важкості. Його госпіталізувала швидка».

Доповнено: Пізніше Козицький повідомив, що загалом поранені 2 людей: 47-річний та 70-річний чоловіки.

«Також офіційно підтвердили інформацію про ще одного постраждалого у Малехові внаслідок сьогоднішньої нічної атаки безпілотниками по Львівщині. Це 70-річний чоловік. Його госпіталізували. У нього акубаротравма, множинні осколкові поранення і кілька вогнепальних переломів. Стан – середньої важкості», − повідомив голова ОВА.

Згодом Садовий повідомив, що в Малехові пошкоджено багатоповерховий житловий будинок, вибито 20 вікон. Також пошкоджено офісне приміщення. Саме тут постраждав охоронець.

ЗакарпатПост