Які питання розглядали сьогодні на засіданні виконкому Ужгородської міськради

Понад два десятки питань розглянули сьогодні на черговому засіданні виконкому Ужгородської міської ради.

повідомлення, рекламу, вакансії, втрати замовляйте в газетах Закарпатські оголошення та Робота Гроші ✅ 050 222 50 50, вайбер ℹ️ комплексне розміщення реклами: групи, сторінки, сторіси, газети, сайт

Зокрема, члени виконкому затвердили результати конкурсного відбору «Цікава ідея – успішна громада», який проводило управління у справах культури, молоді та спорту міськради. Це конкурс молодіжних власних ініціатив, програм, ідей для реалізації в Ужгородській міській територіальній громаді.

Також погодили надання 9 суб’єктам господарювання паспортів відкритих літніх майданчиків для здійснення підприємницької діяльності, відмовили у погодженні режиму роботи у нічний час – із 22:00 до 02:00 – пабу-ресторану «Дикий Захід» на вулиці Тиводара Легоцького.

Погодили й план благоустрою частини дорожньо-алейної мережі у Боздоському парку, підтримали також встановлення малої скульптурної композиції на прилеглій території до об’єкта на вулиці Підградській, 33Б.

Крім того, проголосували за видачу дублікатів та внесення змін до свідоцтв про право власності на нерухоме майно, проєкти рішень, що стосуються звернень громадян про догляд та опіку, розміщення інформаційних вказівників тощо, повідомляє Ужгородська міська рада.

ЗакарпатПост