На свято Преображення Господнього, в Ужгороді відбудуться Божественні літургії та освячення першоплодів

В день відзначення одного з дванадцяти найбільших свят Православної Церкви – Преображення Господнього, єпископ Ужгородський і Закарпатський Варсонофій очолить Божественну літургію у храмі прп.Амфілохія Почаївського в Ужгороді.

передплати газету ПОРАДИ на своїй пошті 💛 індекс 91145 💙 замовляй рекламу в газету 050 888 50 50

«Дорогі браття та сестри! 6 серпня 2024 року, в день свята Преображення Господнього, в нашому єпархіальному храмі прп.Амфілохія Почаївського Православної Церкви України, що знаходиться за адресою: м.Ужгород, вул.Станційна.16 а, після Божественної літургії буде традиційно освячено фрукти. Початок Богослужіння о 9.00 год. Запрошуємо всіх до спільної молитви, щоб прославити Всемилостивого Спасителя, а також за швидку перемогу Українського війська над російським загарбником», – йдеться у дописі пресслужби Закарпатської єпархії.

Свято-Преображенська Парафія МГКЄ на Цегольні в Ужгороді, запрошує на свій храмовий празник. Сьогодні, 5 серпня в Свято-Преображенській церкві пройде Велика вечірня з літією о 18-й годині, та о 19-й годині молебень. А 6 серпня об 11-й годині розпочнеться Архієрейська літургія, освячення першоплодів та мирування.

Святкові богослужіння відбудуться також в усіх храмах ПЦУ та МГКЄ на Закарпатті.

ЗакарпатПост