Закарпаття: За результатами екзит-полів на виборах мера Ужгорода більшість голосів отримав Віктор Погорєлов

Соціологічна компанія Gfk на замовлення партії “Єдиний центр” провела екзит-пол місцевих виборів в Україні. Після закінчення голосування представник компанії оголосив попередні результати голосування.Деякі результати виборів мерів.

У Донецьку з сильним відривом переміг діючий мер міста, член ПР Олександр Лукьянченко – 67,2%; на виборах на посаду міського голови Львова чинний мер Андрій Садовий переміг з результатом 46,3% голосів; найбільша інтрига зберігається в Харкові – за даними Gfk переміг член БЮТ, екс-губернатор області Арсен Аваков.

На виборах міста Одеси лідирує глава Антимонопольного комітету Олексій Костусєв. Кандидат від Партії регіонів набрав 48% голосів. В Ужгороді більшість голосів отримав Віктор Погорєлов, набравши 29,9%. Його найближчий опонент, мер Сергій Ратушняк набрав 22,4%.

За результатами екзит-полу, проведеного компанією R&B в Луганську боротьбу за мерське крісло виграв кандидат від Партії регіонів Сергій Кравченко. На виборах мера Вінниці впевнену перемогу здобуває діючий міський голова Володимир Гройсман. За попередніми даними, за нього віддали свої голоси 78% вінничан.

В Тернополі з результатом в 31,02% перемагає кандидат від ВО “Свобода” Сергій Надал. На виборах мера Запоріжжя 39,35% виборців проголосували за кандидата від запорізької міської організації партії “Всеукраїнське об’єднання “Батьківщина”, керівника міськорганізації партії Олександра Сіна.

27,1% виборців проголосували за Юрія Солов’я, висунутого партією “Третя сила”, на виборах мера Івано-Франківська. На виборах Черкас 40,4% виборців проголосували за діючого мера Черкас Сергія Одарича (від Партії вільних демократів).

За підсумками виборів мера Чернігова лідирує діючий міський голова Олександр Соколов. Згідно з результатами екзит-полу, проведеного “Савік Шустер Студією”, кандидат від Партії регіонів набрав 33,7% голосів.

tsn.ua