В Солотвині провели денний християнський табір для дітей

З 25 по 29 липня під патронатом Євангельської Церкви Солотвина “СІЛЬ ЗЕМЛІ” та за підтримки випускників Львівської богословської семінарії було проведено денний християнський табір. Всього за 5 днів табору його відвідувало біля 90 дітей, з яких постійно приходили десь 40 чол.

Солотвино – це звичайне українське провінційне містечко, в якому немає ані кінотеатр, ані аквапарку, чи взагалі будь-якого розважального центру. Попри те, що Солотвино відомий курорт, а літо це розпал сезону відпочинку, місцеві діти не мають можливості цікаво провести час, і як правило сидять вдома перед телевізором чи ПК, тиняються по вулицям чи недобудованим спорудам. Виправити цю ситуацію вирішила помісна церква ХВЄ «СІЛЬ ЗЕМЛІ», яка з 25 по 29 липня щодня з 14:00 по 18:00 проводила денний дитячий табір “Pligrim”.

Під час того як діти відвідували табір вони бавилися у різні ігри та естафети, які були тісно пов’язані з темами біблійних занять, такими як: «Дружба», «Довіра», «Ти особливий», «Вказівник шляху» та «Божа любов». Також діяв гурток рукоділля, спорту, художньої самодіяльності та «Солотвино має таланти». Власне, про останній хочеться більше розповісти, оскільки в рамках гуртка «Солотвино має таланти» в останній вечір табору було проведено гала-концерт на який було запрошено батьків талановитих дітей Солотвина. В концерті взяло участь понад 25 дітей, які співали, читали вірші, танцювали та грали на різних музичних інструментах (скрипка, кларнет, фортепіано), а також було оцифровано та презентовано на мультимедійному проекторі біля 30 малюнків місцевих маленьких художників. Завершися концерт театральною постановкою «Цепи», яку підготували команда наставників табору, а також словом настанови пастора Євангельської Церкви Солотвина “СІЛЬ ЗЕМЛІ” – В’ячеслава Хром’яка, яке завершилося молитвою благословення за дітей та їхніх батьків, і запрошенням всіх учасників табору продовжити спілкування у межах недільної школи помісної церкви “СІЛЬ ЗЕМЛІ”. Всього концертну програму відвідало біля 150 чол..

Діти та батьки були щиро вдячні за добре проведений час, і за те що у денному дитячому таборі “Pligrim” вони здобули нових друзів та дізналися правду про Творця.

 Прес-центр Церкви ХВЄ “СІЛЬ ЗЕМЛІ”

www.mukachevo.net