Ужгородських дітей, які вирішили просто пожартувати, звинуватили у вандалізмі

Днями група дітей (дві дівчини й четверо хлопців) віком від 10 до 15 років, вирішили пожартувати. У такому віці, аби справити враження на інших, дотепи є природними.

Отже, компанія знайшла стару викинуту робочу футболку  посеред вулиці і вирішила одягнути її на пам’ятник Петефі.

Оскільки на площі саме проходить реконструкція, різного непотребу там знайти можна чимало. Крім того ужгородські вулиці взагалі не славляться ідеальною чистотою.

Інформація зі світлинами «причепуреної»  скульптури  миттєво облетіла Інтернет. Подію кваліфікували як акт вандалізму з політичним підтекстом.  Дивно, як то всі помітили, що Петефі отримав нову одежу, а мало хто звернув увагу на те, що довкола пам’ятника останнім часом ніхто навіть не прибирає, не доглядає за клумбою та не косить траву. Про це нещодавно писала газета «Наш Ужгород».

Отже «вандалів» почали шукати за допомогою записів із камер спостереження. Діти зізналися, що ніякого політичного підтексту за своїм вчинком не бачать і взагалі то був тільки прикол.

Поліціанти провели з ними профілактичну бесіду.  І юні жартівники  попросили вибачення й пообіцяли в майбутньому більше так не кепкувати.

zakarpatpost.net