Які вражаючі культурні проекти чекають на закарпатців у цьому році. ВІДЕО

У цьому році закарпатська газета «НЕДІЛЯ» відзначає ювілей – своє 15-річчя.

У рамках святкування від листопада минулого року проходить низка вражаючих та незабутніх заходів.

>>> Вподобайте сторінку закарпатської газети «НЕДІЛЯ»

Тож які ще проекти буде втілено в життя, у ефірі Radio7 розповів голова редакційної ради газети «НЕДІЛЯ», редактор та один з авторів проекту «Впливові люди Закарпаття. Топ-100» Михайло НОСА.

«Ми думали, як провести святкування, у якому форматі і разом із дружнім колективом вирішили організувати 15 вечорів. Розпочали завчасно, щоб якась акція проходила щомісяця. Торік ми вже  презентували унікальний творчий проект «Плач тихіше» за участі відомих поетів Тетяни П’ЯНКОВОЇ  і Василя КУЗАНА та виставу «Лайкнутий», головну роль у  якій зіграв  відомий актор театру і кіно Юрій ДЯК, прем’єра якої з аншлагом пройшла  у обласному театрі «Бавка», – наголосив пан Михайло.

– На майбутнє плануємо, підкреслю, що лише плануємо, бо поки що немає підтвердження, зробити сольний концерт нашої неймовірно талановитої співачки Мирослави КОПИНЕЦЬ, а також провести зустрічі з відомими музикантами, поетами,  письменниками. Завершальним акордом буде вечір газети. При цьому локації вибираємо різні – і замок, і Совине гніздо, влітку, можливо, вулиці міста. Більш детально повідомимо про все в анонсах. Думаю, вечори проходитимуть не лише в Ужгороді, але і в Мукачеві, Хусті, Тячеві. Також відвідуватимемо бібліотеки,  школи».

zakarpatpost.net

Михайло Носа про 15-річчя газети "Неділя"

Publié par Radio7 sur lundi 15 Janvier 2018