Якою буде сьогодні, 8 березня, погода на Закарпатті. Народні прикмети на цей день

Сьогодні на Закарпатті потепліє ще більше, ніж вчора. Дощитиме.

В Ужгороді та Мукачеві вночі буде +1, удень – +9 градусів. Весь день буде хмарним. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дощ.

У Хусті та Іршаві – вночі буде +2, удень – +9 градусів. Хмарна погода трималася до самого вечора. Ранковий дрібний дощ продовжував йти вдень і закінчився лише ближче до вечора.

У Волівці – 0 уночі і  +5 градусів удень. У Воловці хмарна погода буде триматися до самого вечора. На зміну нічному дрібному мокрому снігові вранці прийде дрібний дощ. До середини дня він закінчиться, а ввечері розпочнеться знову і йтиме сильніше.

У Сваляві – +1 уночі і  +6 градусів удень. У Сваляві протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий дощ.

У Тячеві нічна температура становитиме +2, денна – +9. У Тячеві хмарна погода буде триматися до самого вечора. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий дрібний дощ.

У Перечині – нічна температура становитиме +1, денна – +9. У Перечині сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Більша частина дня пройде без опадів, а ближче до вечора очікується сильний дощ.

У Великому Березному – вночі +1, удень – +7 градусів. З ранку до самого вечора у Великому Березному небо буде вкрите хмарами. Починаючи з середини дня йтиме дрібний дощ, який до вечора стане ще сильнішим.

У Берегові та Виноградові – вночі +2, удень – +10.  Сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Майже весь день мине без опадів, тільки ближче до вечора може розпочатися дощ.

У Міжгір’ї – уночі  +1, вдень – +4 градуси. У Міжгір’ї хмарна погода трималася до самого вечора. Дрібний дощ, який розпочався вранці, у другій половині дня посилився, а ближче до вечора на зміну йому прийшов дощ зі снігом.

У Рахові буде уночі 0, вдень температура підніметься до +3 градусів. Хмарна погода протримається у Рахові увесь день. Уночі очікується сніг, вранці – дрібний дощ зі снігом. У другій половині дня на деякий час опади припиняться, а ввечері може піти дрібний сніг.

8 березня вшановується пам’ять преподобного Полікарпа Брянського. З 8 по 15 березня не виключене повернення холодів: “Березень місяць любить колобродити: морозом пишається і на ніс усідається”. Зима поступається місцем весні.

Якщо 8 березня кинути в сніг соломинку, можна передбачити погоду. Наприклад, якщо вона провалилася в замет – через місяць сніг розтане. Якщо павук в цей день плете павутину – у сім’ї буде щастя. Знімати таку павутину до Великодня не можна. Якщо сороки під дахами сховалися – чекай холодів і снігопадів.

zakarpatpost.net