Ужгородський коньячний завод став брендом 2018 року

Вийшов з друку новий рейтинговий журнал за 2018 рік, що є спецпроектом газети «Неділя Закарпатські новини» «Впливові люди Закарпаття. ТОП-100», який є шалено популярним на Закарпатті.

ТОП поділено на окремі розділи, в яких представлено десятку найбільш впізнаваних людей Закарпаття.

Отже, у новому розділі «Бренд», який у цьому році з’явився перше місце посів генеральний директор корпорації «Закарпатсадвимнпром» директор ОП «Ужгородський коньячний завод» Володимир Гісем.

Ось як про нього пишуть автори проекту: «Його ім’я – символ відданості справі і принципам. Бренд «Закарпатський коньяк» уже увійшов у історію поряд з ім’ям Гісема. Його називали «червоним директором», іронізували з його захоплення соціалістичними ідеями, звинувачували у надмірному підприємництві… Проте мало хто насмілиться всі претензії висловити Володимиру Васильовичу прямо в очі, бо його харизма, вага у щонайменше європейському винному клубі і, головне, пристрасний захист створеного ним же відомого у світі бренду змушують усіх опонентів зробити крок назад, перш ніж опонувати йому відкрито. Таких ворогів, як Гісем, не схоче мати ніхто! Попри те, що сам Володимир Васильович дійсно відійшов від публічної сфери: балакати не потрібно – потрібно спробувати напій, на виробництво якого він поклав своє  життя».

Про інших відомих особистостей, представлених у ТОПі читайте в унікальному журналі  «Впливові люди Закарпаття» ТОП-100».

Уже в продажу. Придбати його можна  у кіосках преси Закарпаття, або замовити за телефоном: (050) 222-50-50, (097) 9-800-800.

zakarpatpost.net