На Буковині юнак з дівчиною на БМВ перекинулися в озеро

Неподалік села Тисовець Сторожинецького району 19-річний житель села керуючи автомобілем “БМВ-530” не впорався з керуванням та допустив перекидання автомобіля в озеро. Внаслідок ДТП 19-річний водій із закритою черепно-мозковою травмою, забоєм головного мозку, закритим переломом гомілки, та 18-річна пасажирка з перелом правого та лівого стегна доставлені в першу міську лікарню міста Чернівці. Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС у Чернівецькій області.
Як повідомив Центр пропаганди ГУ МНС в Чернівецькій області, 19-річний водія та 18-річну пасажирку затиснуло уламками металу в салоні легковика. Тож для того щоб витягнути їх назовні та передати до рук медиків, довелося залучати рятувальників МНС.
Працівники МНС за допомогою освітлювальної мачти забезпечили освітлення місця пригоди, відбуксирували автомобіль до берега та за допомогою гідравлічних ножиць розрізали кузов легковика. Місцеві мешканці, які стали свідками пригоди, допомагали рятувальникам дістати постраждалих водія та пасажира автомобіля БМВ із салону та передати їх до рук медиків. О 5:00 5-го квітня водій автомобіля від отриманих травм помер у лікарні.