Закарпатська компанія “Єврокар” поставлятиме дилерам України нову Skoda Fabia FL

Фейсліфтінговая версія Skoda Fabia вперше була представлена на автосалоні в Женеві в березні 2010 року. Оновлена Skoda Fabia має більш свіжий дизайн, поліпшену обробку інтер’єра, а також ряд технічних модифікацій. Висота автомобіля залишилася колишньою, але завдяки новому дизайну “language”, який акцентує увагу на ширині автомобіля, модель Fabia виглядає ще динамічніше і впевненіше.
Оновлення торкнулися радіаторної решітки і передніх фар, які роблять горизонтальну лінію передньої частини автомобіля ще більш виразною. Незважаючи на динамічність, Fabia не втратила своєї елегантності, при цьому автомобіль виглядає більш впевнено, зріло і виразно. Серед новинок даної моделі – нові алюмінієві диски, декоративні ковпаки, а також кольори кузова. Характерні популярні та пізнавані риси автомобіля залишилися незмінними.
Крім нового “обличчя” Fabia отримала ряд технічних інновацій, а саме оновлене портфоліо сучасних двигунів. Однією з головних характеристик нових двигунів є зниження викидів CO2 в атмосферу і споживання палива. Чотирициліндровий двигун TSI в наявності в двох варіантах – 63 kW і 77 kW, обидві версії в поєднанні з п’ятиступінчастою механічною коробкою передач.
Клієнти дилерської мережі Skoda вже мають можливість ознайомитися з комплектаціями і цінами на дану модель. Вартість нової Skoda Fabia FL з двигуном 1,2 i/51kW в комплектації Classic складає від 12756 доларів США! У базову комплектацію входять сталеві диски “COMOPOS” 5Jx14 “, зовнішні дзеркала заднього виду та зовнішні дверні ручки пофарбовані в чорний колір, хромована обробка верхньої частини решітки радіатора, іммобілайзер, подушка безпеки водія задні протитуманні фари, пакет” погана дорога “(без додаткового захисту двигуна), електрогідравлічний, центральний замок з системою SAFETY, передні електросклопідйомники і багато чого іншого.

Довідка:

ТОВ “Єврокар” – офіційний постачальник автомобілів Skoda в Україні. Підприємство працює з березня 2002 року і входить до Групи компаній Атолл Холдинг, яка є одним з провідних операторів на українському автомобільному ринку. Компанія “Єврокар” надає послуги через дилерську мережу, яка покриває всю територію України і має сертифікати якості Skoda Auto as Skoda Fabia є однією з улюблених моделей українських автомобілістів. Автомобіль Skoda Fabia першого покоління з’явився на українському ринку наприкінці 1999 року і став одним з лідерів продажів українського автомобільного ринку. Виведення на ринок України Skoda Fabia New відбувся в середині 2007 року, оновлена модель відразу завоювала серця тисяч автолюбителів. Серед переваг Skoda Fabia New – висока якість, першокласне обладнання, унікальний дизайн і організація внутрішнього простору.
eurocar.com.ua