Вистава “Ромео і Жасмин” за п’єсою ужгородця Олександра Гавроша здобула перше місце на “Тетатральному форумі-2010”

На Всеукраїнському фестивалі аматорських театральних колективів “Театральний форум – 2010”, який днями проходив в Ірпені, вистава “Ромео і Жасмин” здобула перше місце. Окрім цього, народний студентський театр “Вавилон” отримав і три відзнаки фестивалю  за кращі ролі (із чотирьох): Роман Фелоненко – за кращу чоловічу роль першого плану (пес Чарлі); Ольга Позігун – за кращу жіночу роль першого плану (чапля Жасмин); Андрій Шатров – за кращу чоловічу роль другого плану (кіт Маркіз).
За словами художнього керівника студентського театру Ірини Савченко, це була єдина вистава на фестивалі за твором сучасного українського драматурга.

У четвер, 27 травня о 14.30 драму про людей і тварин можна буде побачити вже в рамках фестивалю “Київська театральна весна-2010” в актовому залі гуманітарного корпусу Національного педагогічного університету імені Драгоманова (вул.Тургенєва, 8-14).

А тиждень тому постановку “Ромео і Жасмин” з успіхом здійснив і Дніпропетровський академічний український музично-драматичний театр імені Т.Шевченка.

Буквоїд