Подробиці викрадення студентки Київського інституту міжнародних відносин

Столична міліція вже шостий день веде пошуки 22-річної студентки Київського інституту міжнародних відносин Ірини Лазаренко, яку 28 травня викрали невідомі біля будівлі інституту. Батько дівчини, співробітник Мінвуглепрому Сергій Лазаренко каже, що нічого не знає про причини викрадення дочки, пише у своєму вчорашньому номері газета “Комсомольская правда в Украине”.
За даними міліції, ключовою версією цього злочину зараз вважається викрадення з метою викупу, але станом на вечір вівторка викрадачі, за даними оперативників, жодних вимог не висували. Розглядається також версія недозволених особистих конфліктів, пише видання.

За словами глави прес-служби столичної міліції Володимира Поліщука, вранці 28 травня Ірина Лазаренко під’їхала на своєму автомобілі Toyota червоного кольору до будівлі інституту. Коли дівчина вийшла з машини, на неї ззаду накинувся чоловік зростом близько 170 см. в зеленому піджаку і чорній кепці. За словами Поліщука, це бачив студент другокурсник КІМВ.

“На очах студента незнайомець заштовхав дівчину в білий мінівен Mercedes і поїхав у бік станції метро Дорогожичі. На пошуки зниклої кинуті всі оперативні служби, у тому числі і ДАІ”, – сказав Поліщук.

Як пише “Газета по-киевски”, фоторобот викрадача скласти не вдалося – свідок бачив тільки спину викрадача. Номер машини теж не розгледів.

“Міліція перевірила 85 білих мінівенів, однак на слід викрадачів напасти поки не вдалося”, – додав Поліщук.

Крім міліції в пошуку задіяні і студенти навчального закладу, пише Комсомольская правда в Украине.

Газеті вдалося додзвонитися до батька зниклої дівчини.

“Ми й досі перебуваємо в повному невіданні, де наша дочка, навіщо її вкрали. Ніяких ультиматумів, ніяких вимог від викрадачів не надходило. Нам залишається тільки сподіватися, що Іринка жива і здорова. Мене дуже лякає, що за стільки днів пошуку ніяких результатів . Немає можливості поговорити з нею – викрадачі викинули мобільний доньки, ми його знайшли. Якщо нам хтось вкаже, де тримають Ірину, ми готові винагородити цю людину. Ми будемо вдячні за будь-яку інформацію, яка допоможе в пошуку дочки “, – розповів батько студентки Сергій Лазаренко.

Як пише Газета по-київськи, справа про викрадення дочки Лазаренка буде на контролі у Президента.

Нагадаємо, у п’ятницю, 28 травня, в Києві на вулиці Мельникова невідомі викрали 22-річну студентку п’ятого курсу Інституту міжнародних відносин (КІМВ) Ірину Лазаренко. На сайті КІМВ розміщена інформація про зникнення Ірини. За достовірну інформацію про її місцезнаходження обіцяна винагорода. За фактом викрадення студентки Ірини Лазаренко порушено кримінальну справу і заведено розшукову справу.