В Ужгороді на прийомі у заступника голови ОДА Віктора Феєра відвідувачі більше всього просили грошей на лікування

Сьогодні в Ужгороді заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Віктор Феєр провів прийом громадян. До Віктора Івановича звернулося понад 20 закарпатців. Найбільше люди просили грошей на лікування.

Такої допомоги, зокрема, потребують жителька Худлева, що на Ужгородщині, вдова, інвалід ІІ групи, ужгородки – інвалід першої групи та  мати-одиначка, у якої погіршився стан здоров’я.

По матеріальну допомогу до Віктора Феєра звернулася мешканка обласного центру – її чоловік важкохворий. Грошей на покращення стану здоров’я просили на прийомі заступника голови облдержадміністрації й жителька Минаю Ужгородського району – інвалід ІІ групи та інвалід першої групи із села Воловиця, що на Іршавщині.

Санаторного лікування потребують інвалід першої групи із Великих Лучок, що на Мукачівщині, та інвалід другої групи із смт. Воловець.

Деякі краяни зверталися з проханням виділити кошти на ремонт даху церкви, а жителька села Розтоки Воловецького району просила грошей на будматеріали. У цієї краянки сталася пожежа.

З усіх порушених на прийомі питань Віктор Феєр дав відповідні доручення.

Управління інформації та зв’язків із громадськістю Закарпатської облдержадміністрації