Ужгород: Ректор ЗакДУ Федір Ващук призначив премію в $1000 за інформацію про викладача-хабарника

Ректор Закарпатського державного університету професор Федір Ващук видав голові студентської ради ВНЗ тисячу доларів США, які повинен отримати студент, що викаже викладача-хабарника. Про це вчора, 23 червня, Федір Ващук розповів журналістам під час прес-конференції в Ужгороді.
“Я сказав студентам: ваші дипломи вже лежать у сейфі, навіщо здавати гроші? Вас просто “розвели”. Можливо, будуть перездачі іспитів, але дипломи видамо всім! Гроші здає той, у кого слабкі нерви”, – переповів Ващук свою розмову зі студентами. Йдеться про факт сплати студентами 4 курсу хабара у розмірі 500 євро одному з викладачів ВНЗ.

Федір Ващук запевнив, що про хабарника повідомлять у правоохоронні органи. Щороку, за його словами, із ВНЗ звільняють двох-трьох хабарників.

ЗІК

6 thoughts on “Ужгород: Ректор ЗакДУ Федір Ващук призначив премію в $1000 за інформацію про викладача-хабарника

  • 24.06.2010 at 07:13
    Permalink

    Неужели Ващук не знает, кто берегт взятки? Очень много преподавателей: Грин, Феныч, Черевко………
    Зачем так дешево пиарится?

  • 24.06.2010 at 07:19
    Permalink

    Молодець! Якби ще і Вегеш навів порядок у УжНУ то було б добре!

  • 24.06.2010 at 13:58
    Permalink

    Ващуку треба сказати, що найбільша хабарниця у всьому університеті – комендант гуртожитку. Анна Степанівна бере по 100 євро за поселення в гуртожиток, особливо легко розводить представників угорської спеціальності. Вона й екзамени вирішує, і заліки, і вступ. Просто універсальна людина. А ще до всього та жінка ніколи не просихає, сидячи на вахті. Бухають постійно із другою коровою Марією Іванівною.

  • 26.06.2010 at 07:45
    Permalink

    А сам Ващук з чого починав наживати своє майно не з хабарництва хіба???? Хай себе згадає і тих кому сам давав в свій час??? А цю 1000 $  за повідомлення по хабарника звідки взяв? У касі університету, у себе в кармані чи може це теж хабар, якій не шкода пересподілити щоб далі напувати на соїй посаді і брати другі хабарі???

  • 29.06.2010 at 23:15
    Permalink

    Толік, якщо це достовірна інформація про цих псевдо хабарників Фенича, Гріна і Черевка, то чому ж ти пишеш це тут, а не заявляєш про це відкрито??? А якщо ж ні, і це сказано, лиш так щоб аби шось – то, будь ласка, не так фамільярно!!!
    Я від імені всього студентського колективу готова поручитися за цих чудових викладачів і просто хороших людей!
    І взагалі в ЗакДУ з нашою тестовою системою давати хабарі – просто повна безглуздість!!! А якшо і трапляються десь такі поодинокі випадки – то цим людям слід поспівчувати – повні бездарі!

  • 09.07.2010 at 00:39
    Permalink

    Чия б корова мичала! Та Ващук перший і  найбільший студенти і викладачі ВУЗу! Це дешевий піар перед всупними, люди не вірте цій брехні! Саме хабарник Ващук бере по 1000 доларів за держіспит, всі знають, що ректор за гроші вирішує будь який іспит на будь яку оцінку! цікаво скільки заплатять тому хто здасть ректора? цікаво, чому правоохоронці не цікавляться ректором та його статками??? цікаво за які гроші Ващук іздить на Лексусі?Володіє заправкою “МАНГО”? чисельною нерухомістю в центрі міста? ЦЕ ВСЕ СТУДЕНТСЬКІ ХАБАРІ! хабарник у ЗакДУ!!!Це знають усі

Comments are closed.