Закарпаття: В Ужгороді чоловік викрав автівку друга й продав її на запчастини

В обласному центрі Закарпаття місті Ужгороді до міліції звернувся городянин 1980 року народження й повідомив, що в нього викрали авто ВАЗ 2103 жовтого кольору.
Як поінформувала начальник міського відділення Ужгородського МУ ГУ МВС України в Закарпатській області Катерина Кийович, хлопець зокрема зазначив, що його автівку “угнали” вночі з двору вулиці Грушевського. Співробітниками міліції був введений спеціальний план-перехват, аби виявити зловмисника, який незаконно заволодів транспортним засобом. Однак ці заходи не дали результату.

“Невдовзі розшуковики з’ясували, що чоловік, у якого викрали авто, попередньо відпочивав з друзями в одному з ужгородських “генделиків”. Додому він повернувся вже будучи на підпитку. Чоловік залишив ключ у замку запалювання”, — коментує Кийович. Отож оперативники опитали всіх, хто відпочивав з чоловіком, у якого викрали авто. Виявилося, що один із товаришів був раніше осуджений.

“Як з’ясувалося, цей осуджений товариш сів за кермо другового автомобіля і поїхав до села Середнього. Там він цілком розібрав машину і продав абсолютно всі деталі”, — підсумувала пані Катерина.

Евеліна Гурницька, РІО