Закарпаття: Громадянин Румунії намагався перевезти цигарки у мотоциклі в баку для пального

В міжнародному пункті пропуску «Дякове» на україно-румунському кордоні Мукачівського прикордонного загону, під час прикордонно-митного контролю, прикордонним нарядом з огляду транспортних засобів та інспектором митної служби, при виїзді з України у 20- річного громадянина Румунії в конструктивних особливостях мотоцикла «JAWA», під час здійснення огляду його особистих речей та транспортного засобу було виявлено приховані цигарки:

цигарки «PAL MAL» з українською акцизною маркою, з фільтром у твердій упаковці – 50 пачок на суму 337,5 грн;

цигарки «JIN LING» з українською акцизною маркою, з фільтром у твердій упаковці – 37 пачок на суму 166,5 грн;

цигарки «LUCKI STRIKE» з українською акцизною маркою, з фільтром у твердій упаковці – 10 пачок на суму 75 грн;

цигарки «VICEROY» з українською акцизною маркою, з фільтром у твердій упаковці – 60 пачок на суму 330 грн.
 
Виявлені сигарети знаходилися в баку для пального, який попередньо був переобладнаний таким чином, що паливо знаходилося в окремому резервуарі місткістю 2 літри, а решта паливного баку мотоцикла використовувалось як схованка. Також цигарки було приховано в пустотілій порожнині повітряного фільтра та в пустотілій порожнині акумулятора.

У зв’язку з тим, що громадянин Румунії контрабандний товар намагався незаконно вивезти використовуючи конструктивні особливості свого мотоцикла – мотоцикл «JAWA» було конфісковано разом із цигарками. Затриманий мотоцикл «JAWA», був оцінений на суму – 5 тис. 216,11 грн.

Загальна вартість затриманої контрабанди становила – 6 тис. 125 грн., повідомив nedilya.at.ua прес-секретар начальника Мукачівського прикордонного загону майор Едуард Стеблюк.

nedilya.at.ua