В Ужгороді назвали переможців Закарпатського етапу Всеукраїнського конкурсу якості

У четвер, 15 липня, перший заступник голови Закарпатської облдержадміністрації Іван Бушко, директор Державного підприємства «Закарпатський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» Василь Піняшко привітали учасників та відзначили переможців регіонального етапу Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) – «100 кращих товарів України» 2010 року на Закарпатті.
У регіональному етапі конкурсу між собою змагалися 30 представників підприємств, зайнятих у галузі продовольчих товарів, виробників товарів виробничо-технічного призначення. А також ті, що надають різні послуги, – від санаторно-курортного оздоровлення, готельно-ресторанного сервісу  до станцій технічного обслуговування тощо. Було визначено вісім підприємств – переможців у номінаціях “Продовольчі товари” та “Роботи або послуги в побутовій та виробничих сферах” – ДП “Голден Фудс”, ТОВ “Огородник”, “Прогрес-С”, ТОВ “Аква-Поляна”, ТОВ “Шаянські мінеральні води”, ТОВ “Ріо-Кола”, готель оздоровчо-лікувального комплексу з центром науки, розваг та виробництва “Петрівська слобода” та готельний комплекс “Олімп”.

Відтак перший заступник голови облдержадміністрації Іван Бушко вручив дипломи переможцям регіонального етапу  й побажав їм успіхів на Всеукраїнському конкурсі якості продукції (товарів, робіт, послуг) – “100 кращих товарів України”.

Управління інформації та зв”язків із громадськістю Закарпатської ОДА