Закарпаття: Міжгірський медичний коледж знову очолила Вікторія Блинда

У середу, 28 липня, 46 працівників колективу Міжгірського медичного коледжу (Закарпаття) обирали керівника навчального закладу, на посаду якого претендували Віктор Дубравський та Вікторія Блинда.
В.о. директора медичного коледжу Віктор Солодовник ознайомив присутніх з наказом управління охорони здоров’я ОДА “Про визначення рейтингу претендентів на вакантну посаду директора Міжгірського медичного коледжу”. Про вимоги та умови конкурсу, які заздалегідь друкувалися в обласній газеті, повів мову головний спеціаліст відділу економічного планування, фінансово-бухгалтерського обліку та кадрового забезпечення В.В. Симулик.

Кандидати на посаду директора представили присутнім свої програми перспективного розвитку навчального закладу.

Шляхом таємного голосування і на цей раз за кількістю 36 голосів директором коледжу обрано Вікторію Володимирівну Блинду.

Коротка довідка:

В.В. Блинда народилася 12. ХІІ. 1969 року на Іршавщині Закарпатської області. У 1990 р. вступила на медичний факультет УжДУ, де здобула спеціалізацію лікаря-акушер-гінеколога. Розпочала трудову діяльність в Міжгірському медичному училищі на посаді викладача акушерства та гінекології. З вересня 2002 року призначена завідувачем відділення райлікарні.

На посаду директора Міжгірського медичного коледжу обрана колективом у 2005 році.

Одружена. Чоловік Блинда Іван Іванович працює районним лікарем-травматологом в Міжгірській райлікарні. Виховують двох синів.

Марія РУБЕЦЬ, “Верховина”