У дитячому санаторії зґвалтували дитину

Чотирирічного хлопчика у санаторії розбещив невідомий чоловік. Звинувачення назвали маячнею і працівники санаторію, і правоохоронці. Дитина вже впізнала кривдника.

Медиків дитячого санаторію Маріуполя звинувачують у причетності до розбещення дитини. Про це заявила мама покаліченого чотирирічного хлопчика.

Міліція не вірить ні батьківським доказам, ані медичним висновкам – у порушені кримінальної справи відмовили вже чотири рази.

Ірина віддала на оздоровлення єдиного чотирирічного сина в санаторій для дітей дошкільного віку. За 10 днів, коли забрала малого додому, помітила, Роман став полохливим і відлюдьком. Ірина оглянула тіло – знайдені пошкодження її вжахнули.

Вислухавши синову історію про знущання невідомого дядька, якого начебто до санаторію привела медсестра, Ірина без роздумів написала заяву до міліції. Там рани на тілі Романа назвали слідами від дерматиту.

Жінка вважає, що лікарський огляд був неретельним – по інший діагноз пішла до міської лікарні. Підозри мами підтвердив другий медичний висновок. На статевих органах чотирирічного хлопчика виявили молочницю та механічні ушкодження. Лікарі не відкидають факту зґвалтування дитини, хоча стовідсотково підтвердити не беруться.

Материнські звинувачення назвали маячнею і працівники санаторію, і правоохоронці. У дитячому закладі кажуть, за малечею доглядають у кожній групі щонайменше 3 пари дорослих очей – вихователь та дві медсестри. Єдиною справедливою претензією на свою адресу уважають те, що забули матері повідомити про запалення у хлопчика. У міліції не знайшли складу злочину.

Ірина змушена проводити розслідування власними силами. Днями її син упізнав свого кривдника у фотороботі, оголошеного в розшук ґвалтівника іншої дитини. Із цим фактом мама Романа знову вп’яте піде до міліції.

tsn.ua