Закарпаття: АНОНС масово-роз’яснювальних заходів ДПА області з 31 серпня по 3 вересня

31 серпня – вівторок, з 10.00 – начальник відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПІ в м.Ужгороді Попович М.Ф. та начальник управління оподаткування юридичних осіб ДПІ в м.Ужгороді Сопко Г.М. проведуть семінар для платників ПДВ – юридичних та фізичних осіб м.Ужгорода з питань роз’яснення Порядок заповнення та подання податкової декларації з податку на додану вартість з врахуванням внесених змін.

31 серпня

10.00 – тренінг з бухгалтерами підприємств та підприємцями платниками ПДВ щодо порядку подання звітності по ПДВ та самостійно виявлених помилок по ПДВ проведе завідувач  сектору масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян Мукачівської ОДПІ Червак Н.І. (приміщення Мукачівської ОДПІ). 

10.00 – участь начальника ДПІ у Міжгірському районі Кавки О.Ю. в засіданні комісії при Міжгірській РДА з питань забезпечення своєчасності та повноти сплати податків до бюджетів та погашення із заборгованості з заробітної плати.

10.00 – участь  заступника  начальника Свалявської МДПІ Гартавера Е.Й. в засіданні районної комісії при Свалявській РДА з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення заборгованості із заробітної плати та інших соціальних виплат.

10.00–13.00 – особистий прийом громадян проводить  начальник  ДПІ у Іршавському районі  Балаж О.Г.

11.00 –  зустріч начальника відділу оподаткування юридичних осіб ДПІ у Виноградівському районі Попович К.А. з керівництвом громадської організації “Партнер” з питань реформування податкової системи та податкової служби України.

11.00 – участь заступника начальника  Ужгородської МДПІ- начальника Перечинського відділення Б.М.Ліуша в засіданні комісії при Перечинській РДА з питань забезпечення своєчасності і повноти сплати податків та погашення  заборгованості  із заробітної плати та інших соціальних виплат.

11.00-13.00 – сеанс телефонного зв’язку “гаряча лінія” за тел. 2-51-97 з головним державним податковим інспектором з організаційно-розпорядчої роботи ДПІ у Рахівському районі Небела Л.М. з питань порядку видачі ліцензій на право розміщення торгівлі алкогольними та тютюновими виробами.

14.00 – особистий прийом громадян проводить перший заступник начальника ДПІ у Міжгірському районі Данилюк С.І.

1 вересня –  середа

08.00 – участь керівництва ДПІ у Іршавському районі в урочистостях з нагоди Дня знань в школах району.

09.00 – участь начальника ДПІ у Міжгірському районі Кавки О.Ю. у проведенні свята першого дзвоника у Міжгірській ЗОШ І-ІІІ ст. №1.

09.00 – участь заступника начальника – начальника ВОФО ДПІ у Міжгірському районі Клевець О.М. у проведенні свята першого дзвоника у Міжгірській ЗОШ І – ІІІ ст. №2.

09.00 – участь керівників та фахівців ДПІ у Рахівському районі в школах району, присвячена до першого дзвоника (за окремим списком).

09.00 –  участь заступника начальника Свалявської МДПІ Гартавера Е.Й. в урочистих заходах в Свалявській ЗОШ № 2 з нагоди Дня Знань.

09.00 – участь завідувача сектору масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян Свалявської МДПІ Фоштер Т.Б. в урочистій лінійці  в Полянській  ЗОШ І-ІІІ ступеня з нагоди Дня знань.

09.00  –  участь керівництва та працівників ДПІ у Виноградівському районі у проведенні святкових заходів, присвячених початку нового навчального року у загальноосвітніх школах Виноградівського району.

09.00 – участь керівництва та провідних фахівців ДПІ у Тячівському районі у проведенні свята Дня знань  в школах Тячівського району.

09.00 – участь керівництва ДПІ в м.Ужгороді у проведенні Дня знань в школах міста.

09.00 –  участь у святкових заходах, присвячених початку нового навчального року начальника Хустської ОДПІ Русняка М.М. і заступника начальника  Хустської ОДПІ Петровського Л.І. в Н.Бистривській  школі-інтернаті I-II ст.

09.00–13.00 – особистий прийом громадян проводить перший заступник начальника ДПІ в м.Ужгороді  Чухрай О.І.

9.30 – участь начальника Перечинського відділення Ужгородської МДПІ Ліуша Б.М. та провідних спеціалістів у проведенні заходів, присвячених Дню знань у Т.Реметівській ЗОШ-І-ІІІст., Т.Пасіцькій ЗОШ-І-ІІІст. та Перечинській школі-інтернаті.

10.00 – керівники та начальники структурних підрозділів Мукачівської ОДПІ візьмуть участь в проведенні святкування “Дня першого дзвоника” в шкільних закладах м.Мукачева та Мукачівського району.

10.00-14.00 – сеанс телефонного зв’язку “гаряча лінія” за тел. 2-10-61 із заступником начальника Великоберезнянського відділення УМДПІ Свалявчиком М.М. з питань легалізації підприємницької діяльності та найманої робочої сили, недопущення виплат заробітної плати в „конвертах”.

14.00 – виїзна зустріч заступника начальника – начальника ВОФО ДПІ у Міжгірському районі Клевець О.М. з депутатським активом та громадою с. Синевир з  актуальних питань податкового законодавства, обліку землі та плати за землю, легалізації підприємницької діяльності та найманої робочої сили, недопущення виплати заробітної плати у “конвертах”.

14.00-16.00 – особистий прийом громадян проводить начальник юридичного управління ДПА у Закарпатській області Рогаль Олександр Олександрович.

14.00-16.00 – сеанс телефонного зв’язку “гаряча лінія” за тел 22992 із  заступником начальника Перечинського відділення Ужгородської МДПІ Плешко Л.П. з питань основних нововведень Податкового Кодексу  України в контексті Програми економічних реформ на 2010-2014 роки.

14.00-18.00 – особистий прийом громадян проводить заступник начальника – начальник ВПППЗ ДПІ у Виноградівському районі П.І. Харчук.

14.00–18.00 – особистий прийом громадян проводить перший заступник начальника ДПІ у Тячівському районі-начальник Тячівського МВПМ Лашкай Р.В.

14.00-18.00 – особистий прийом громадян проводить заступник голови ДПА у Закарпатській області Кричко Віталій Михайлович.

15.00 – робоча зустріч начальника ДПІ у Іршавському районі Балажа О.Г. із сільським головою с. Лисичово, депутатським корпусом та громадським активом сільської ради з питань   пошуку додаткових джерел наповнення доходів сільського бюджету та інших питань співпраці податкової служби з органами місцевого самоврядування с. Лисичева.

15.00 – участь начальника Ужгородської МДПІ Триндяка Т.М. у заходах з нагоди Дня знань.

15.00–18.00 – особистий прийом громадян проводить заступник начальника ДПІ в м.Ужгороді  Сарай Ю.Ю.

 2 вересня – четвер

10.00 – начальник відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПІ в м.Ужгороді Попович М.Ф. проведе зустріч з керівництвом управління освіти Ужгородської міської ради з питань організації роботи податкового класу в ЗОШ №5 на 2010–2011 навчальні роки, налагодження співпраці в напрямку виховання податкової культури у підростаючого покоління.

10.00 – тренінг з бухгалтерами підприємств та підприємцями-платниками податків, щодо порядку подання податкової звітності та виправлення самостійно виявлених помилок в електронному вигляді проведе начальник ВІПО Р та ОПП ДПІ у Міжгірському районі Юдін Є.В.

10.00-12.00 – особистий прийом громадян проводить завідувач сектору апеляцій ДПА у Закарпатській області Міхайлянц Наталія Едуардівна.

11.00 – семінар – практикум з новоствореними суб’єктами господарювання Іршавського району проведе завідувач  сектору масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян  ДПІ у Іршавському районі Веждел  І.І.

11.00-12.00 – семінар-тренінг  з новоствореними платниками податків за участю в.о. завідувача сектору масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПІ у Виноградівському районі Шандалій В.М.

14.00 – зустріч першого заступника начальника ДПІ у Рахівському районі Шишвака Д.Д. з    керівниками підприємств з питань ліквідації податкового боргу.  

14.00 – головний державний податковий інспектор відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПІ в м.Ужгороді Сушко А.А. проведе міні-семінар з новоствореними підприємцями м.Ужгорода.

14.00–16.00 – сеанс телефонного зв’язку “гаряча лінія” за тел. 2-27-92 із начальником ВОЮО ДПІ у Виноградівському районі Попович К.А. з питань щодо порядку заповнення декларації з ПДВ (з урахуванням змін щодо 26 рядка).

14.00–16.00 – сеанс телефонного зв’язку “гаряча лінія” за тел.3-27-32 з завідувачем сектору масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПІ у Тячівському районі М.М.Пилип з питань  щодо обговорення положень проекту Податкового кодексу України, розгляду звернень громадян відповідно до Закону України ”Про звернення громадян”.

14.00-16.00 – особистий прийом громадян проводить заступник начальника Ужгородської МДПІ-начальник Перечинського відділення Ліуш Б.М

14.00-18.00 – особистий прийом громадян проводить голова ДПА у Закарпатській області Іванчо Василь Васильович.

15.00 – участь заступника начальника УОФО Мукачівської ОДПІ Решетар В.М. в засіданні  комісії  Мукачівської міської ради  з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій  та інших соціальних виплат.

15.00-16.00 – сеанс телефонного зв’язку “гаряча лінія” за  тел. 2-22-12 із  завідувачем сектору масово-роз”яснювальної роботи та звернень громадян  Мукачівської ОДПІ Червак Н.І.  з питань  розгляду звернень громадян та особистого прийому громадян посадовими особами у Мукачівській ОДПІ. 

 3 вересня – п’ятниця

09.00–13.00 – особистий прийом громадян проводить заступник начальника ДПІ в м.Ужгороді  Вовчанський В.І.

10.00 – зустріч начальника ДПІ у Міжгірському районі Кавка О.Ю. з підприємцями, громадою та депутатським активом Міжгірської селищної ради з питань легалізації підприємницької діяльності та найманої робочої сили, обговорення положень проекту Податкового кодексу.

10.00 – виїзна зустріч начальника ДПІ у Рахівському районі Кича В.М.з депутатським активом та громадою смт.Ясіня з актуальних питань податкового законодавства, обліку землі та плати за землю, легалізації підприємницької діяльності та найманої робочої сили, інших питань співпраці з ДПІ. 

10.00-12.00 – особистий прийом громадян проводить начальник організаційно-розпорядчого відділу ДПА у Закарпатській області Дзісяк Тетяна Миколаївна.

11.00 – виїзна зустріч заступника начальника ДПІ – начальника ВПКЮО ДПІ у Виноградівському районі Леньо Л.Ф. та в.о. завідувача сектору масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян   Шандалій В.М. з керівництвом ТОВ “Мільтекс – Україна” з питань cвоєчасної та повної сплати податків до бюджетів усіх рівнів, виявлення шляхів збільшення надходжень платежів до бюджетів, стану впровадження електронної звітності, недопущення виплати заробітної плати в “конвертах”.

11.00 – тренінг з платниками податків за участю провідних фахівців Перечинського відділення Ужгородської МДПІ з актуальних питань податкового законодавства та подання звітності в електронному вигляді.

12.00 – участь начальника ДПІ у Іршавському районі Балажа О.Г. в спільних з РДА та районною радою урочистостях з нагоди відзначення Дня підприємця.  

14.00 – зустріч завідувача сектору масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян   Мукачівської ОДПІ Червак Н.І. з керівництвом радіо “Закарпаття ФМ” з питань співпраці та  висвітлення діяльності Мукачівської ОДПІ.

14.00 – завідувач сектору масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян  Свалявської МДПІ– Фоштер Т.Б. проведе міні–семінар з новоствореними СГД – фізичними особами  з питань  ведення книги обліку доходів і витрат, строків та порядку подачі звітності, сплати податків та інших актуальних питань податкового законодавства. 

14.00-16.00 – особистий прийом громадян проводить начальник відділу прострочених податкових зобов’язань ДПА у Закарпатській області Боднар Алла Анатоліївна.

15.00 – начальник відділу масово-роз’яснювальної роботи та звернень громадян ДПІ в м.Ужгороді Попович М.Ф. проведе семінар в Ужгородському центрі зайнятості.

zakarpatpost.net