Тимошенко вже зібрала сумку і готова йти до в’язниці

Екс-прем’єр Юлія Тимошенко заявила, що не буде переховуватися, якщо влада захоче її арештувати. Про це вона заявила в ефірі одного з телеканалів.

“І я піду, якщо треба. Я не буду ховатися і бігати по закордонам. Як у 2005 році Партія регіонів”, – сказала екс-прем’єр.

Тимошенко розповіла, що у неї “з 2000 року при Кучмі стоїть зібрана сумка для в’язниці” і вона завжди готова.

“У мене вже випалили той страх. І тому коли хочуть нас показати корупціонерами, нема питань, хай показують”, – сказала вона.

Лідер БЮТ вважає, що “наступний, можливо, можливо буде Турчинов”.

“І я знаю що він без тіні страху піде. Тому що він знає, що він робив справу для держави”, – заявила Тимошенко.

Нагадаємо, нещодавно глава “Народної самооборони” Юрій Луценко заявив, що вірогідність арешту Олександра Турчинова висока. “Останнім часом Генпрокуратура вирішує тільки одну задачу – шукає компромат на Олександра Турчинова”, – сказав він.

1 вересня у ЗМІ з’явилася інформація (з посиланням на джерела), що Генпрокуратура вже порушила кримінальну справу за фактом продажу через Держкомрезерв великої кількості газу за заниженою ціною. Першим у цій справі, за даними журналістів, хочуть допитати Турчинова.

Тим часом, у Партії регіонів припускають, що БЮТ навмисно поширюють чутки про можливий арешт, аби створити імідж переслідуваної опозиції.

tsn.ua