Лазаренко негайно повертається і бере участь у місцевих виборах

Екс-прем’єр-міністр України Павло Лазаренко має намір повернутися в Україну і взяти участь у місцевих виборах 31 жовтня 2010 року.

“Довгий час я перебуваю за кордоном. Тоталітарний режим Кучми, за підтримки окремих олігархів, сфабрикував проти мене ряд кримінальних справ. Тому я опинився далеко від нашої з вами рідної неньки — України. Ті, хто перебував і перебуває при владі робили все для того, щоб справедливість не відновилася”, — йдеться в заяві Лазаренка, яку розповсюдив його адвокат Марина Довгопола.

“Найближчим часом я повертаюся в Україну. Процес уже пішов. Наприкінці серпня американська влада прийняла рішення про істотне зменшення терміну мого перебування під вартою. А днями мої висококваліфіковані юристи отримають від міністерства юстиції США документи, згідно з якими я стану вільною людиною не пізніше кінця вересня цього року”, — додав екс-прем’єр.

Після цього, за словами Лазаренка, він негайно повертається в Україну.

“Першим кроком стане участь партії “Громада”, яку я очолюю, у місцевих виборах. Ми об’єднаємо під прапорами “Громади” кращих представників політичної та ділової еліти не лише Дніпропетровщини а й усієї центральної України”, — йдеться в заяві.

Лазаренко також заявляє про намір побудувати на основі партії “Громада” політичну силу, “яка стане реальною, конструктивною, професійною альтернативою діючій влади”.

24tv.com.ua