Віталій Кличко зайнявся будівництвом на Закарпатті. Партійним!

Закарпатський обласний осередок партії «УДАР», очолюваної Віталієм Кличком, прискорив партійне будівництво на території області.  Голова закарпатської організації Євген Ярина під час зустрічі з керівниками районних осередків, сказав, що нова політична сила має власні резерви для того, щоб отримати достатню підтримку на виборах.
За його словами на успіх впливає кілька факторів. По-перше, популярність лідера партії не лише як спортсмена, а й як молодого політика право-центристського спрямування, який  досі не давав підстав для розчарувань, а по – друге, багато прихильників демократичного табору вже не вірять у дієвість дотеперішніх мегаблоків і приглядаються до новітніх політичних проектів. Завдання нашої сили доказати, що партія “УДАР” готова взяти на себе відповідальність у вирішенні соціально-економічних проблем.

Серйозний старт партії можна ще пояснити подальшими перспективами – експерти уже зараз говорять про чемпіона  світу Віталя Кличка як про майбутнього кандидата на президентський пост. Тож партійні осередки “Українського демократичного альянсу за реформи” будуються всерйоз і надовго.

С.Король, Закарпаття online