Ужгородська міськрада за участі прокурора під головуванням Ратушняка проводить закрите засідання

У цей час в Ужгороді відбувається засідання сесії міської ради. Депутати розглянули чергові питання, зокрема внесли зміни до бюджету та програми соціально-економічного розвитку міста, надали пільги обласному центру медико-соціальної експертизи (нагадаємо, що минулого тижня депутати відхилили це питання) та ухвалили кілька змін до раніше прийнятих власних рішень.Далі міський голова попросив усіх запрошених та представників ЗМІ залишити зал, оголосивши, що вчора в Ужгороді відбувся теракт. За участі прокурора міста депутати у закритому режимі продовжили засідання.

За попередньою інформаціює, учора на вул.Боженка в Ужгороді у на подвір’я будинку одного з крупних підприємців кинули вибуховий пристрій.

Джерела у правоохоронних органах повідомляють, що чоловік має проблеми із законом через несплату податків, до того ж завинив чимало грошей партнерам по бізнесу. Займається нафтовим бізнесом. Тож припускають, що його просто хотіли налякати і попередити. Ніхто під час події не постраждав. Політичного сліду у події правоохоронці не вбачають.

Відкрите Закарпаття – ViZa