Закарпаття: Визначились фіналісти Кубку Берегівщини з футболу

Минулого четверга на стадіоні села Яноші відбулися півфінальні матчі кубка Берегівського району. Відразу хочеться відмітити хорошу організацію проведення півфінальних поєдинків у цьому селі. Доволі велика глядацька аудиторія, толерантне відношення до суперників, висока якість гри і хороший арбітраж – одним словом, усі доклали зусиль, щоб цього дня у районі відбулося справжнє свято.
У першому півфіналі на поле вийшли команди «Фенікс» Бадалова та ФК «Гать». Майже весь перший тайм на полі трималася рівна гра. Якщо початок був за бадалівцями, то друга половина тайму – за командою Гать.
У другому таймі «Фенікс» взяв ініціативу в свої руки, і після ударів Павла Надя, Руслана Цимбалюка та Адальберта Дерцені три голи влетіли у сітку воріт ФК «Гать». Суперники боролися до самого фінального свистка і змогли розмочити рахунок. «Фенікс» переміг 3:1 і став першим фіналістом кубка. У другому матчі зустрілися досвідчена «Зірка» Берегово під керівництвом Івана Фізера та молода команда ФК Дідово. Ця гра тримала в напрузі глядачів усі 90 хв. Обидві команди продемонстрували свої найкращі якості, обидві заслужили на вихід до фіналу, але… ФК «Дідово» брав завзяттям і молодістю. Чотири гравці до 17 років вийшли на поле у Дідова, та це не завадило останні 15-20 хв. створити кілька небезпечних моментів біля воріт «Зірки». Берегівські футболісти – досвідчений колектив, і вони зуміли довести гру до пеналів, хоч треба визнати, що кілька разів біля їх воріт було дуже гаряче. У серії пенальті перемогла «Зірка». Таким чином, 26 вересня у фіналі зустрінуться «Фенікс» Бадалово – «Зірка» Берегово.
Ще хотілося б відмітити впевнене суддівство молодого Дениса Федяя, який повністю впорався зі складним матчем, а також високий рівень берегівського футболу в цілому.

“Спорт тайм”