Закарпаття: В урочищі Чізай заклали перший камінь у фундамент готельно-оздоровчого рекреаційного комплексу та аквапарку

Ця врочиста п’ятнична церемонія в урочищі Чізай, без найменшого перебільшення, вже стала історичною. А скликала вона керівників міської та районної влади,депутатів, інвесторів, очільників установ і фірм для закладення першого каменя у фундамент готельно-оздоровчого рекреаційного комплексу та аквапарку „Термал Максимус”.
Чарівна, вродлива ведуча Тетяна Гаврильченко запросила на імпровізовану трибуну мера Берегова Іштвана Гайдоша, голову райради Бейлу Чізмара й директора ТОВ „Глобал проект інвест Лампертсаз”, генератора чудових ідей Золтана Бобяка. Останній, до слова, доклав чимало зусиль, аби наблизити цю величну для нашого прикордонного містечка подію. Як-не-як,аквапарку з термальною водою в Україні наразі немає.

Міський голова І. Гайдош найперше підкреслив: усіх присутніх за цією адресою зібрала знакова подія – закладання першого каменя у фундамент європейського аквакомплексу. Мерія надає й надалі надаватиме перевагу пріоритетній для нас галузі – туризму, який у всьому світі є прибутковим. А саме будівництво оздоровчого комплексу – це ще й відповідний імідж Берегову, яке із уведенням у дію цього об’єкту ще більше вабитиме туристів. Тут знайдуть роботу сотні берегівчан, які на рекреаційно-туристичних послугах також зароблятимуть.

На урочисту подію у Берегово завітали і закордонні інвестори, які погодилися взяти участь у спорудженні цього сучасного оздоровчо-туристичного комплексу – одного з найбільших міських проектів, рівних якому в нас дотепер іще не існувало.

“Берегово”