Житель Закарпаття убив господаря будинку на Чернігівщині, “просто” перерізавши йому горло

До чергової частини Козелецької міліції зателефонував сільський голова Олексіївщини і повідомив, що в одному з будинків села сусіди виявили труп 39-річного господаря оселі.
На місце події одразу виїхала слідчо-оперативна група. Міліціонери встановили, що чоловік помер не своєю смертю, про це свідчили різані рани на горлі. Господар мешкав сам, але одну кімнату здавав квартиранту, якого на момент встановлення обставин злочину ніде не могли знайти.

Через деякий час в ході оперативно-розшукових заходів оперативниками карного розшуку затримали 51-річного квартиранта, який під час допиту розповів, що в оселі потерпілого він мешкає вже упродовж 3 років. Реєстрації чоловік не має, раніше мешкав на Закарпатті.

Того ранку в нього з господарем будинку виник конфлікт, під час якого він ударив його кухонним ножем по горлу, а коли зрозумів, що накоїв, злякався і втік з будинку. Згодом був затриманий працівниками міліції.

Наразі чоловіка затримано. Стосовно нього порушена кримінальна справа за ст. 115 ч.1 Кримінального кодексу України – умисне вбивство, карається позбавленням волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Триває розслідування.

ВЗГ УМВС України в Чернігівській області