На “Студентській Міс України” Закарпаття презентують 2 (!) ужгородські студентки

Національним студентським союзом за підтримки Міністерства освіти та науки України 1 жовтня ц.р. був проведений відбір учасниць Першого всеукраїнського конкурсу студентської краси «Студентська міс України». Було відібрано для фінального шоу 25 студенток вищих закладів навчання з усієї України.
Закарпаття на конкурсі представлятимуть одразу дві студентки – нещодавні переможниці конкурсів “Міс Студентство Закарпаття 2010” Катерина Сочка (студентка  економічного факультету Ужгородського національного університету) та “Міс ЗакДУ 2010” Марія Боднар (студентка  економічного факультету Закарпатського державного університету).

Як повідомили в прес-службі агентства моделей “L-Models”, захід відбудеться з 6 по 18 листопада 2010 року в місті Херсоні на базі Благодійного фонду Національного студентського союзу.

До участі у конкурсі дівчат готувала команда постановників  від агентства моделей “L-Models”. Наразі дівчата перебувають у дорозі і націлені лише на призові та титуловані місця.

Підтримайте закарпаток та віддійте свій голос у інтерактивному голосуванні на офіційному сайті проекту: http://studmis.org.ua.