Берегово: Гандболісти ЗУІ завоювали “срібло” Відкритого Кубка Закарпаття з гандболу серед чоловіків

6-7 листопада у Берегові в залі НСБ «Закарпаття» відбулися змагання на відкритий кубок Закарпатської області з гандболу серед чоловіків, у якому брали участь 8 команд, зокрема, колективи з Чернівців, Києва, м. Волочиськ (Хмельниччина), Матесалки (Угорщина), а також закарпатські команди – з Хуста, Ужгорода, Перечина та спортсмени ЗУІ (м. Берегово).

Турнір проводився за олімпійською системою. Першого та другого дня наша команда здолала перечинців (24:22) та після матчових пенальті гандболістів Волочиська (14:14, серія пенальті 8:6).

Таким чином берегівчани забезпечили собі участь у фінальній грі. На другій гілці турнірного розіграшу у фінал пробилися кияни, а буковинці грали за третє місце із хмельничанами.

Ця гра сподобалася уболівальникам, адже основний час завершився внічию (15:15) і тільки в серії пенальті гандболісти із Хмельницького виявилися сильнішими. Наша команда поступилася у фіналі столичним спортсменам із рахунком 24:15, хоча ще перший тайм ми програвали всього один м’яч (11:10).

Отже, врешті місця розподілилися так: перші – кияни, другі – берегівчани (ЗУІ), треті – гандболісти із Волочиська, за ними відповідно команди Чернівців, Ужгорода, Перечина, Матесалки та Хуста.

“Берегово”