Ужгород: ФК “Закарпаття” переміг ФК “Прикарпаття” — 4:2

«Закарпаття» і «Прикарпаття» завершили програму матчів першої ліги у 2010 році очним протистоянням.

Команди перебувають на полярних місцях у турнірній таблиці. Тож цей факт здавалося «вбив» інтригу ще до початку поєдинку, інформує ua-football.com.

Старт поєдинку був за господарями поля, які постійно володіли ініціативою. Власне, це була тільки перевага, котра протрималася лише до 27 хвилини: гравець івано-франківців Бровченко невідпорним ударом відкрив рахунок у зустрічі – 0:1. Після цього гості знову розписались у воротах, але своїх. Розпочав усе Чарлес Невуче, який віддав передачу Нойоку, а замкнув її Боровиков – 1:1. До перерви закарпатці забили ще один м’яч – Бойко головою переправив сферу в сітку воріт Іконнікова.

У другій сорокап’ятихвилинці глядачі побачили більше забитих м’ячів. Однак все почалося з того, що підопічні Ігоря Гамули втратили дві чудові нагоди. Спочатку Микуляк не зміг переграти голкіпера прикарпатців, а потім ігровий сняряд від Штурка влучив у стійку. Утім півзахисник краян за три хвилини перенаправив шкіряного у ворота – 3:1. Аутсайдери продовжували втримувати натиск суперників. Змусив місцевих вболівальників згадати сценарій домашньої зустрічі з «Буковиною» Романчук, який скоротив рахунок у грі, з розвороту відправивши м’яча повз Бабенка. Врешті в кінці матчу Чарлес Невуче вирішив те, хто буде переможцем останнього для обох команд матчу у цьому році. Нігерієць за схожим сюжетом під час дев’яностахвилинки з «Дністром»ударом через себе зробив переможний рахунок – 4:2.

Цей результат дає можливість ужгородцям зі спокійною душею піти на зимову перерву.

Довідка

Футбол. Першість України

Перша ліга. Матч 20-го туру

«Закарпаття» (Ужгород) – «Прикарпаття» (Івано-Франківськ) – 4:2

Голи: Боровков 35 (автогол), Бойко 44, Штурко 52, Невуче 90 – Бровченко 27, Романчук 69