Закарпаття: У пункті пропуску “Павлово” у вагоні з рудою знайшли 1500 пачок контрабандних сигарет

Прикордонники Чопського прикордонного загону відділу прикордонної служби “Паладь – Комарівці” спільно з митниками за допомогою службового собаки, припинили спробу незаконного переміщення через державний кордон тютюнових виробів.

Вчора, 16 листопада, близько 10-ї години,   до  міжнародного  залізничного  пункту пропуску  “Павлово” (Закарпатська область Ужгородський район, українсько-словацький кордон)  прибув поїзд № 3607 сполученням  “Ужгород-2 (Україна) – Ганіска (Словацька Республіка)”, який слідував на виїзд з України.

Під час огляду поїзда поблизу вагона № 66226861 спрацював на залишковий запах людини розшуковий собака Річі. Виходячи з аналізу та оцінки ризиків, охоронцями кордону було прийнято рішення здійснити поглиблений огляд.

У результаті огляду спільно-оглядова група виявила у на піввагоні № 66226861 із вантажем “залізна руда окатиш” тютюнові вироби іноземного виробництва марок ” Classik” та ” Ginking ” в кількості 1500 пачок, що були упаковані у картонних  коробках  та  покриті чорною непрозорою плівкою.

Сергій  Бровко, начальник прес-служби  Чопського прикордонного загону