Закарпаття: “Подаруй дитині на Різдво затишок родинного тепла”

У Макарівській ЗОШ, що в Мукачівському районі Закарпатської області, було проведено акцію «Подаруй дитині на Різдво затишок родинного тепла».
Людина має бути доброю, чуйною, сприймати чуже горе як своє. Сьогодні виховання рис доброти і милосердя має стати першочерговим завданням громадськості, школи і сім’ї. Кожен із нас: і дорослий, і дитина, мають ще й ще раз осмислити, як ми живемо, для чого живемо, що робимо добре, а що – не так.

Наближається найсвітліше і найрадісніше свято на землі – Різдво Христове, яке дає можливість заглянути в найпотаємніші куточки своєї душі.

Днями в Макарівській ЗОШ І-ІІІ ступенів з ініціативи учнів – волонтерів було організовано акцію «Подаруй дитині на Різдво затишок родинного тепла». Учком підтримав пропозицію.

Купець М.І. – заступник директора школи з виховної роботи, Печора Н.І. – керівник волонтерського загону і Шебела М.І. – психолог школи допомогли дітям організувати акцію в школі та в селі. Всі учні активно включилися у проведення: зібрали багато іграшок, дещо з теплого одягу. Було розповсюджено звернення до мешканців села, які охоче допомогли солодощами.

Сільський депутат Горват Володимир Андрійович люб’язно погодився за власний кошт доставити подарунки в дитячий будинок-інтернат с. Домбоки. Відвідини установи співпали з проведенням Новорічної ялинки, де подарунки було святково вручено представниками учкому, волонтерського загону та адміністрації школи.

Милосердя і доброта – два крила, на яких тримається людство. Без них воно просто загине. Потреба в них повсякчас. Навіть тоді, коли немає біди. Напевне, треба менше говорити про добро, а просто виявляти милосердя до тих , хто чекає підтримки. Зробімо все можливе для того, щоб добрі звички і традиції, те всенародне милосердя, що здавна було властиве нашому народові, збереглися навіки!

Жителі села, Інтернет-видання “Панорама Мукачева”