Заступник голови Закарпатської облради Андрій Сербайло вирішував проблеми жителів Ужгородщини

Відповідно до нового затвердженого графіку прийому громадян з особистих питань, заступник голови обласної ради Андрій Сербайло цієї середи, 12 січня 2011 року, провів виїзний прийом на базі Киблярівської сільської ради, що на Ужгородщині. До складу ради входять ще два населені пункти: Лінці та Гайдош. Загалом на території сільради проживає більше двох тисяч осіб.
На прийом до заступника голови облради прийшло близько трьох десятків селян. Людей найбільше турбують питання заміни електричних стовпів, водовідведення, облаштування доріг, а також працевлаштування, надання соціальної допомоги та ін.
Інвалід ІІ гр. Степан С. із с. Гайдош просив Андрія Андрійовича допомогти у підключенні його оселі до мережі електроживлення.
Посприяти у заміні електричної опори біля будинку, яка, за словами заявниці, відслужила свій вік, прохала мешканка с. Кибляр Юстина В.
Андрій Сербайло невідкладно звернувся до генерального директора ВАТ ЕК «Закарпаттяобленерго», депутата облради Василя Ковача щодо вирішення питань, порушених заявниками.
Жителька с. Кибляри Магдалина І. поскаржилася, що її будинок під час великих опадів, які останніми роками частішають, потерпає від підтоплення. Живуть у такій самій біді і сусіди. Вирішити проблему можна шляхом спорудження водовідвідного каналу.
Інвалід ІІ групи Василь К. із с.Кибляри скаржився на те, що він не отримав субсидії на паливні дрова та електроенергію. Прояснити ситуацію та допомогти пообіцяв присутній на прийомі керуючий справами Ужгородської районної ради Йосип Мадяр.
Мати двох дітей із с.Гайдош Наталія П. розповіла, що її дітки страждають на важку недугу. Їм потрібен не тільки щоденний хороший догляд, а й ліки, процедури, фізичні вправи. То мати хотіла б облаштувати для них удома шведську стінку, придбати яку самотужки не годна. Оскільки цей універсальний гімнастичний снаряд допомагає дитині зміцнити імунітет, гармонійно розвивати багато груп м””язів і, навіть, виховати характер, то Андрій Андрійович пообіцяв зробити все для того, аби допомогти жінці. Стосовно надання допомоги на лікування та оздоровлення звернулися пенсіонери: Ганна Т., Ганна С., Валентина Г., Лідія К., Марта Р., Регіна Х., а також Маріанна П., Ярина А., Оксана Д., Марта Г., Ганна Щ., Людмила Т., Марія С.
За результатами виїзного прийому Андрій Сербайло з багатьох питань дав чіткі відповіді, з окремих – направив листи у відповідні обласні та районні інстанції, а низку – вирішив невідкладно.

Прес-служба Закарпатської обласної ради