Закарпаття: У Мукачеві стартував щорічний фестиваль “Червене вино”

Сьогодні, 14 січня, у Мукачеві розпочався фестиваль “Червене вино”. Хоча офіційне відкриття заплановане на 13:00, мукачівці та гості вже колядують та ласують закарпатськими винами.

Вже з самого ранку винороби почали розкладати свій крам, розводити вогонь для шашликів та готуватися приймати охочих скуштувати вина. Ранок в місті видався дощовим, тому людей не було багато в основному місцеві мешканці. Гуртувалися компаніями, хто з парасолею, хто без. Дощова погода внесла й корективи у виступи на сцені, які розпочиналися з певним запізненням.Про це з місця подіі повідомив кореспонддент порталу “Мукачево net”.

О 10:30 міський голова Мукачева привітав всіх присутніх з початком винного фестивалю. Вітали й представники профспілок працівників культури, які загостили до міста.

На разі, незважаючи на погоду, центр міста поступово заповнюється людьми, зокрема, туристами. Зараз на сцені фестивалю проходять виступи фіналістів фестивалю колядницьких колективів “Вертеп – 2011”. Гості дегустують сонячний напій та колядують біля сцени.

Мукачево.net