На Закарпатті карають незаконнослухняних краян із мисливськими рушницями

23 січня поточного року інспекторами з охорони навколишнього природного середовища в Закарпатській області здійснено перевірки за дотриманням вимог природоохоронного законодавства при проведенні полювання на території Ужгородського, Перечинського та В.Березнянського адміністративних районів.
У ході проведеної роботи в мисливських угіддях Перечинської районної організації УТМР інспекторами Державної екологічної інспекції в Закарпатській області було перевірено групу мисливців з 6-ти чоловік. В результаті перевірки виявлено порушення ст. 14 Закону України “Про мисливське господарство та полювання”, а саме: відсутність документів на право полювання. Трьом  мисливцям зроблено попередження, а трьох притягнуто до адмінвідповідальності за час. 1 ст. 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення, і накладено штраф на загальну суму 306,0 грн.

Щороку Державна екологічна інспекція в Закарпатській області в мисливський сезон проводить посилений контроль за дотриманням вимог природоохоронного законодавства при проведенні полювання в мисливських угіддях області. В ході інспекційної роботи основним завданням працівників Інспекції є виявлення фактів порушення правил  полювання та випадків браконьєрства.

Державна екологічна інспекція в Закарпатській області