Закарпаття: Карний світ гірського краю полюбив “мобільний” промисел…

Із заявою в Ужгородське міське управління міліції звернувся студент університету, 23-річний житель Ужгорода. Вечірньої пори до нього підійшов на вулиці незнайомий молодик і попросив мобільний телефон: мовляв, треба зробити терміновий дзвінок. Але далі спокійно поклав собі до кишені чужу “Нокію” вартістю близько двох тисяч гривень і пішов…
Невдовзі дільничні вирахували та затримали шахрая, яким виявився 18-річний житель міста. Речовий доказ – украдену “мобілку” вилучено. До слова, це вже не перший подібний епізод в діяннях згаданого ужгородця, він і раніше відбирав чужі телефони. Але тепер доведеться понести заслужене покарання.
Свох дорогих телефонів позбулися житель Києва та Ужгородського району. 38-річний підприємець зі столиці відпочивав у одному з готелів Чопа, де з його номера невідомий зловмисник поцупив мобільний телефон “Нокіа”. Від молодого хлопця в одному з сіл Ужгородського району відібрали дорогий “Соні-Еріксон”. А від 14-річної  мукачівської школярки модерний “Самсунг” вартістю 1400 гривень поцупили з кишені куртки просто на вулиці. Любителів чужих мобілок розшукує міліція.

ВЗГ УМВС України у Закарпатській області