Закарпаття: Гандбольний клуб “Карпати” переміг Ірпінський “Податковий університет” — 30:29

Два важкі поєдинки провели гандболістки ужгородських «Карпат» у п’ятницю і суботу. Ірпінський «Податковий університет» вважається одним із основних суперників нашої команди в боротьбі за медалі чемпіонату.
За складом ірпінчанки значно сильніші за “Карпати”, але морально-вольові якості все-таки відіграють не останню роль.

У першому поєдинку гра проходила з перемінним успіхом, але кінцівку матчу краще провели господарки майданчика. Рахунок 37:32 на користь податківців. У суботу вже “Карпати” постійно вели в рахунку. Коли господарки зрозуміли, що можуть залишити майданчик переможеними, вони пішли на фінішний штурм. Арбітри теж не дуже переймалися проблемами ужгородок, але “Карпати” вистояли. Фінальний свисток зафіксував перемогу “Карпат” 30:29.

У першому поєдинку бомбардирські якості проявили Марина Лебедєва – 7 голів, Катерина Олексюк – 5, Анжела Трав’ян – 4. У другому матчі на рахунку Наталії Семаль – 10 м’ячів, Марини Лебедєвої – 7, Анжели Олексюк – 5.

Ця перемога дозволила зберегти очковий запас від переслідувачів і наблизила ужгородські “Карпати до медалей чемпіонату.

Наступний матч “Карпати” проведуть на виїзді 4 і 5 березня в Запоріжжі зі ЗДІА. Потім у чемпіонаті буде перерва до квітня, викликана виступами національної та молодіжної збірної України. До молодіжки ви-кликана і наша Марина Лебедєва, а також вихованка закарпатського гандболу Олександра Креба, яка ви-ступає за михайловецьку “Ювенту”.

Удома ми побачимо “Карпати” на початку квітня, коли в Ужгороді гостюватиме лідер чемпіонату – криворізька “Спарта”.

Спорт тайм