Закарпаття: Заступник начальника УМВС області Михайло Лендєл вивчав проблеми жителів Іршави

Щотижня керівництво УМВС проводить особистий прийом громадян у різних районах області. Цього разу з краянами спілкувався заступник начальника УМВС полковник міліції Михайло Лендєл. Прийом проводився в Іршавському райвідділі міліції. Люди зверталися з різними проблемами і питаннями.

На прийом завітав приватний підприємець з с. Ільниця. Чоловік розповів, що хтось нещодавно обікрав його офіс. Іршавські розшуковики розкрили цю справу, злодія затримали, речові докази вилучили. Сельчанин звернувся до міліцейського очільника з проханням прискорити повернення йому крадених речей і принагідно подякував міліціонерам за оперативність.

Жителька іншого села – Імстичева цікавилася питаннями, пов’язаними з вступом її сина у навчальний заклад системи МВС.

Прийшов на зустріч з Михайлом Лендєлом і голова ради ветеранів та пенсіонерів Іршавського РВ УМВС підполковник міліції у відставці Іван Гузо. Він розповів про проблеми, які турбують колишніх правоохоронців. Поспілкувався міліцейський керівник також з працівниками райвідділу, наголосивши при цьому, що нині особлива увага звертається на необхідності реєструвати усіх заяв та повідомлень громадян.

Розгляд усіх звернень та побажань жителів Іршавського району, котрі прийшли того дня на прийом, заступник начальника УМВС полковник міліції Михайло Лендєл взяв на особистий контроль, повідомила Інтернет-виданню zakarpatpost.net Віта ГОРЗОВ, із Іршавського РВ УМВС.

zakarpatpost.net